top of page

Handmade Car Seats

Recaro RR

Perfecte replica van de Recaro RR autostoel. Kies uw eigen stoffen/leer combinatie !

v.a. € 600,-

Fusina

Deze klassieke rallykuipstoel werd gebruikt in vele sportwagens uit de jaren 60 tot in de vroege jaren 70 . Deze rallystoel biedt de beste ondersteuning en ultiem comfort voor lange endurance rally's en races . Perfect voor een 2 +2 configuratie of als bestuurders- en passagiersstoel van een rallyauto . Het SPA kuip-model is kan niet worden bijgesteld. Ook beschikbaar met een 5 of 6 punts gordeloptie.

v.a. € 400,-

R + RS Porsche Replica

De R -en RS -model is een Porsche reproductie. Het belangrijkste verschil met de ST zijn de lagere bolsters op de schouder van de stoel. Biedt hetzelfde frame als het ST model 

v.a. € 675.-

ST Porsche Replica

Deze originele Porsche reproductie kuipstoel werd gekenmerkt in de R -modellen en andere Porsches van de jaren 60 en begin 70. Deze stoel is gemaakt met een fiberglass shell , maar garandeert een vergelijkbaar comfort door duralistic tussenmateriaal. Deze stoel met extra hoge bolsters wordt aanbevolen voor echte coureurs . Het ST-model is ook verkrijgbaar in XL- versie met een extra ruimte van 6 cm op het zitkussen en de rughoogte .

v.a. € 650,-

Lollipop Porsche Replica

Klassieke stoel met dubbele carbon shell voor extra stijfheid en voldoende rug en schoudersteun tijdens het racen. De stoel is in verschillende uitvoeringen en met verschillende bekledingen te bestellen.

v.a. € 950,-

Touring

De Touring stoel heeft een hoge rug , hogere lendesteunen en openingen voor 5 en 6 point- gordels. Gemaakt van een ultrahard fiberglas, duralastic riemen en brandwerende bekleding .

v.a. € 650,-

Sport S Porsche Replica

Het Sport S model is een exacte weergave van de jaren '70 Porsche 911 Recaro sportstoelen . De vorm van het schuim en de beugels zijn exact gereproduceerd om ervoor te zorgen dat elke stoel de exacte maat en vorm heeft van het origineel . Net als de originele stoel , kantelt de rugleuning naar voren , maar voor een betere toegang tot de achterste zitrij of achterruimte bieden wij ook kantelbeugels aan om de complete stoel naar voren te laten klappen .

v.a. € 1.250,-

1 / 1

Please reload

STOEL 1
STOEL 2
STOEL 3
STOEL 6
STOEL 4
STOEL 5
STOEL 7
STOEL 8
bottom of page