top of page

SERVICES

RESTAURATIE 

Wij restaureren uw klassieker met grote precisie. Dat kan soms wel even duren. We zoeken bij de restauratie zo veel mogelijk naar originele onderdelen, die we kunnen inzetten om uw auto zijn waarde te blijven geven. Voor plaatwerk werken wij samen met de allerbeste mannen in de branche! 

parts.png

ONDERHOUD & REPARATIE

Auto Retro Breda verzorgt het onderhoud van uw waardevolle klassieker of youngtimer zoveel mogelijk met gebruik van originele onderdelen en (smeer-)middelen. We hanteren een geen-gezeur-garantie. Is de reparatie niet naar uw tevredenheid? Wij doen nooit moeilijk!

Transport.png
Export.png

TRANSPORT

IMPORT & EXPORT

Auto Retro Breda verzorgt met liefde het transport van uw klassieker door geheel Europa. We hebben hiervoor onze eigen dichte trailer beschikbaar. Deze verkopen wij ook! Bekijk hier de afbeeldingen

U heeft een klassieker gezien in het buitenland, die u graag wilt aankopen. Wij verzorgen hiervoor niet alleen de bezichtiging en aankoopkeuring, maar regelen ook al het papierwerk. Geen zorgen, u heeft uw klassieker straks geheel op uw naam, gekeurd en in topstaat in de garage staan! 

Taxatie.png

KEURING & TAXATIE

Een RDW-keuring, aankoopkeuring, taxatie of advies over de verkoop of aankoop van uw hoogwaardige klassieker of youngtimer? Gebruik onze kennis en ervaring op dit gebied. U bepaart uzelf hiermee veel teleurstelling, ergernis en onverantwoorde investeringen! 

bottom of page