top of page

OVER AUTORETRO

Auto Retro is dé specialist in verkoop, inkoop, bemiddeling, restauratie en onderhoud van uw waardevolle klassieker of sportauto. Daarnaast heeft eigenaar Björn Flink jarenlange ervaring met rally- en racepreparatie van Engelse (MG, TVR, Rover), Italiaanse (Maserati, Lancia, Alfa Romeo, Lamborghini) en Duitse (Porsche) klassiekers en sportwagens. Bij het onderhouden of restaureren van uw grote liefde, gebruiken wij natuurlijk alleen de beste en, indien mogelijk, originele onderdelen en materialen.

 

De kracht van Auto Retro ligt, naast de eigen expertise, in de uitstekende wereldwijde contacten in de klassieker-, rally- en racewereld. Kunnen of hebben wij iets niet, dan weten we altijd waar ter wereld het onderdeel of de specialist te vinden is.

 

 

Deser & Rennsport  Autostoelen

 

 

Auto Retro heeft sinds 2008 het exclusief distributeurschap voor de Benelux van Deser en Rennsport klassieke auto- en sportstoelen. Voor goed, veilig en stijlvol zitten in uw klassieke italiaan of duitse sportauto, kunt u bij ons terecht.We staan ook regelmatig op beurzen, waar u kunt proefzitten en de stoffen en leersoorten zelf kunt uitzoeken. De stoelen zijn namelijk handgemaakt en in de uitvoering die u wilt.Auto Retro zorgt ook voor de inbouw op maat. De hoogte, stand en het zitcomfort van uw stoel is namelijk allesbepalend voor het plezier in en van uw klassieker!

bottom of page