top of page

Klassieker gekocht uit The Palmen Barnfind Collection?

Groot nieuws, natuurlijk. The Palmen Barnfind Collection bestaat uit 220 zeer bijzondere klassiekers, waaronder diverse unieke Lancia's, waar er nog maar enkele ter wereld van zijn overgebleven.

 

Heeft u geboden op een klassieker? Laat ons dan het vervoer naar iedere gewenste locatie ter wereld voor u regelen!

 

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij monteren voor zover mogelijk alleen originele onderdelen en hebben hiervoor onze adressen over heel Europa.

Bel Bjorn Flink: 
+31 6 53 38 48 06 

Transport en vervoer

Met onze eigen dichte en beveiligde auto-ambulance zorgen we voor een veilig en schoon transport van uw onschatbare klassieke voertuig. We berekenen een vaste prijs per kilometer, die we u vooraf aangeven. Geen verrassingen achteraf!  

2

Onderhoud & reparatie

Autoretro is al jaren gespecialiseerd in Italiaanse, Duitse en Engelse klassiekers. Brengt u uw auto bij ons in onderhoud? Dan verzorgen wij gratis het vervoer van en naar uw locatie, met onze dichte en beveiligde auto-ambulance. .    

Samen behouden we uw klassieker!

Auto Retro gaat altijd met u in overleg over alle activiteiten die wij met en aan uw klassieker verrichten. Niets gaat zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Zo zorgen we ervoor dat alles aan uw auto is gedocumenteerd en behouden blijft voor de toekomst. Wij weten uw bezit op waarde te schatten én te behouden!

bottom of page